HEADER
    MENU UTAMA  |   MENGENAI KAMI | PRODUK AFRAINA |  MUAT TURUN | HUBUNGI
MENU UTAMA
MENGENAI KAMI
PRODUK AFRAINA
MUAT TURUN
HUBUNGI

Afraina Enterprise membantu anda memenuhi keperluan bekerja.
img
Baju Koprat KPM
img
SMS Pukal
img
SELAMAT DATANG
MEMPERKENALKAN AFRAINA ENTERPRISE

Kami menerima pesanan pembelian vest PRS dari guru-guru seluruh Malaysia.Web ini adalah kesinambungan dari blog afraina.blogspot.com. Kami menjual vest PRS,  hiasan pintu bilik kaunseling dan bilik-bilik khas, hiasan tangga, poster selamat datang dan lain-lain.

POSTING MERDEKA!!!

Assalamu alaikum dan Salam Sejahtera, Kami di afraina banyak mencipta dan menjual produk untuk membantu guru Bimbingan Kaunseling dalam memudahkan urusan TANGGUNGJAWAB guru-guru. Ratusan sekolah telah mempercayai kami. Antara produk yang paling laris ialah Hiasan Pintu, Banner, Bunting  dan Vest PRS yang mana menjadi satu program di setiap sekolah bagi guru bimbingan dan kaunseling. Terkini 3 design baju Koprat untuk warga KPM. Sementara itu ramai yang tidak tahu, bahan power point ceramah meliputi semua tajuk penting di sekolah ada pada kami. Bahan ini termasuk fail .ppt, video dan audio sebanyak 30GB.

BAHAN : POSTER KERJAYA 
 img imgimg   
Tuan/puan boleh lawati laman web kami di www.afraina.com ini untuk mengetahui lebih lanjut berkenaan dengan produk terkini dan sekolah-sekolah yang telah membuat pembelian. Bayaran CASH dan juga LO diterima. Sila simpan iklan ini untuk keperluan cikgu akan datang.

imgimgimg
imgimgimg
imgimg


Baju koprat guru bimbingan dan kaunseling
img
Baju Koprat Guru Kaunseling adalah standard 1 Malaysia.Kami sedang berusaha mengeluar design baru yang terkini yang mana telah diluluskan oleh KPM. Harga RM80.00 (lelaki) RM85.00 (perempuan). Harga Termasuk Pos. Tunggu  design baru akan keluar tidak lama lagi


BUKU LOG PRS
imgMengandungi peraturan dan garis panduan sebagai PRS dan bagaimana menjalankan tugasan sebagai PRSVEST PRS (STANDARD 1 MALAYSIA)

imgimg
Vest PRS terdapat dalam pelbagai saiz untuk pelajar dari sekolah rendah hinggalah ke sekolah menengah. Bagi sekolah rendah saiz 36,38,40,42 dan 44. Manakala bagi pelajar sekolah menengah S,M.L.,XL,XXL, dan XXXL. Harga sehelai SR/SM RM40.00 + Pos RM3.00.Diskaun kos pos bagi pembelian 20 helai ke atas.
img
TALI LEHER PRS

Tali Leher PRS hanya RM13.00 setiap satu. Hubungi kami untuk maklumat lanjut di sini
Bunting sudut ppda 2 dalam 1

Panduan mengukur saiz Vest pelajar -->

BUTTON GURU PENYAYANG
imgimg
Pembelian minima 25psc. Harga RM2.00 setiap satu tambah kos pos RM7.00

BUTTON PRS
imgPembelian minima 50psc. Harga RM3.50 setiap satu tambah kos pos RM7.00


BAHAN CERAMAH GURU 20GB

imgJika selama ini anda cukup sukar untuk mendapatkan bahan ceramah, kini power point, audio dan video ceramah sebanyak 20GB terdiri dari semua tajuk-tajuk penting di sekolah telah pun terkompilasi dalam sebuah pendrive. Apalagi..milikilah sekarang. Harga Hanyalah RM180.00

Klik sini jika ingin melihat senarai modulnya.


 
HIASAN PINTU BILIK KAUNSELING
 
Inilah salah satu alternatif untuk anda menutup warna pintu yang kian pudar. Hanya tampal dengan hiasan bergambar dan kata-kata motivasi. Mereka sudah pun memilikinya.RM70.00 Setiap satu pintu saiz 7x3 kaki.

imgimgimg


BLOG GURU BIMBINGAN DAN KAUNSELING
img
Laman web atau blog semakin penting buat guru Bimbingan dan Kaunseling. Blog bukan sahaja berperanan sebagai diary aktiviti anda, ianya juga sebagai bukti siapa anda. Orang-orang lain melihat kemajuan anda setapat demi setapak melalui penulisan, sumbangan dan aktiviti anda.  Bagi yang berminat boleh hubungi kami untuk membuat pilihan design. Anda juga boleh belajar membina website sendiri, kami menganjur kursus setengah hari bagaimana membina laman web, membeli hosting dan mengupload bahan ke web.Material kertas keras bersaiz A3 ini sesuai untuk ditampal diruang kosong.RM150.00 termasuk pos.
BANNER SELAMAT DATANG KE BILIK KAUNSELING
img
imgimg

Banner mengalu-alukan kedatangan klien ini bersaiz 7x2 RM60.00 sahaja.

POSTER DADAH UNTUK SUDUT/RUANG PPDa
imgimgimgimgimgimgimgimgimg

10 keping poster A3 ini penting bagi anda selaku guru kaunseling. Ruang PPDA wajib ada poster seperti ini. RM150.00 (Cash)

HIASAN TANGGA BERMOTIVASI DAN PPDa
 SMK Tun Abdul Ghafar Melaka telah pun merintis. Adakah anda juga ingin melakukan hal yang sama orang berjaya lakukan? RM150.00 Sahaja bagi 10 keping saiz 60x6 Inci Kata.-kata ini terdapat dalam bentuk Motivasi dan juga untuk sudut PPDa
imgimg
ASAL
imgimgimgBagi anda yang mempunyai akaun maybank2u pula boleh lah membuat bank in ke k


Atau  mengunakan SISTEM BANK IN terus ke mana-mana akaun di atas, LAGI CEPAT. Anda Bank In, kemudian SMS Makluman.

Jika menggunakan LO, ikutilah prosedur pembelian, isi nota minta dan emelkan pada afraima@gmail.com, PERHATIAN, harga adalah mengikuti harga LO.

BANNER PPDA
img
WALL PAPER DARI TARPAULIN
img

BUNTING SELAMAT DATANG
img


4 BUAH BUKU GAMES, SESUAI UNTUK GURU BNK SEKOLAH RENDAH
img
Bukugames 4 Buah buku terdapat dalam 1 set, mengandungi lebih 200 aktiviti permainan, sesuai untuk rujukan semasa bimbingan kelompok. Murid bertambah suka dengan guru.

4 KEPING BUNTING PPDA SAIZ 2X5 KAKI
imgimgimgimg

LAIN-LAIN PRODUK : SISTEM SMS PUKAL UTK SEKOLAH, NGO, PERSATUAN PENDUDUK, DAN LAIN-LAIN. SILA LAYARI ww.my.smspukal.com
img

MAKLUMAN : Barang akan dipos dalam masa 2-3 hari setelah selesai urusan pembeli membuat bayaran. PENTING!! Sila maklumkan pada kami jika anda telah bank in secepatnya.

Hubungi kami melalui whatsapp 011 1081 5141img                            NO AKAUN SYARIKAT AFRAINA ENTERPRISE

NO AKAUN : 8601045683
BANK : CIMB
CAWANGAN : NILAI
                     img
 
img       
img
img
 Hubungi kami di img afraina enterprise

CHECK YANG DITERIMA DARI SMK COCHRANE K.LUMPUR
img
img
BAYARAN DARI SEKOLAH KEBANGSAAN BATU MUDA
img

PENGHANTARAN SEGERA
car
WH
CALL/ WHATSAPP 011 1081 5141
BROSHURE
img
img
Design by afraina.com